Snittblommor och pallkragar đŸ˜Š

Nu har vi Ă„terigen en vĂ€lfylld blomkyl, fĂ€rdiga buketter finns det ocksĂ„ 😊För att underlĂ€tta för alla som vill ha hem blommor, jord och annat till sina hem och trĂ€dgĂ„rdar sĂ„ erbjuder vi nu fri leverans inom Klinte 😊Det gĂ„r bra att betala kontant vid leveranstillfĂ€llet, men har ni möjlighet att Swisha blir vi lite extra glada. Vi kan Ă€ven fakturera.Handlar ni pĂ„ plats hos oss, sĂ„ har vi bĂ„de engĂ„ngshandskar samt handsprit som du som kund gĂ€rna fĂ„r ta av.Vi har fĂ„tt hem ett parti med pallkragar nu lagom till helgen. 49:-/st.Trevlig helgâŁïž

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s